Over mij

Mijn naam is Shamira van Veenendaal. Een 27-jarige Utrechter, wereldreiziger en freelance content manager. Dit doe ik in opdracht, maar ik creëer ook eigen content op mijn reisblog Wander Rebel.

Van origine ben ik online marketeer, maar omdat ik geloof in de kracht van een authentiek verhaal ben ik al snel in de wereld van content gedoken. Inmiddels ben ik werkzaam als tekstschrijver, reisblogger en webredacteur. Alias content manager. Ik help verschillende opdrachtgevers met het bedenken, creëren, beheren en managen van effectieve content. Bij voorkeur binnen thema’s zoals reizen, duurzaamheid, cultuur, persoonlijke ontwikkeling, creatief en communicatie. Maar nieuwsgierig als ik ben ga ik ook graag aan de slag met nieuwe onderwerpen.

Omdat de verhalen wereldwijd voor het oprapen liggen verleg ik letterlijk mijn grenzen naar andere bestemmingen en culturen. De wereld is immers mooi, maar bovenal leerzaam en inspirerend. Reizen is mijn tweede liefde geworden en volgens het nieuwe werken schrijf ik daarom als digital nomad overal ter wereld aan opdrachten die op afstand uitvoerbaar zijn. Naast een creatieve pen ligt mijn meerwaarde dan ook in een zelfstandige werkwijze, goede bereikbaarheid en flexibele planning.

Verder heb ik een thuisbasis in Utrecht met man en kat, ben ik actief bezig met duurzaamheid, juich ik vanaf de tribune voor mijn club FC Utrecht, fotografeer ik graag en drink ik net zo lief een biertje in de plaatselijke kroeg als op een wit zandstand aan de andere kant van de wereld.

Maar bovenal ben ik dus content manager en hartstikke te huur. Zet me dan ook gerust aan het werk