Content creatie

Tekstschrijver
Niet goed uit je woorden komen kan een tekst maken of breken. Ik help je de juiste woorden vinden en zorg voor een effectieve tekst die lekker wegleest. Eentje die informeert, overtuigt, emotioneert of inspireert. Het kan allemaal. Onderscheidend en eigenheid is de sleutel naar een ijzersterke tekst waardoor lezers blijven plakken aan een merk. Ik houd me naast het schrijven dan ook bezig met jou, de doelgroep en de boodschap die vertelt moet worden. Vooral online, want daar ligt mijn ervaring.

Herschrijven of corrigeren
Heb je zelf al het een en ander op papier gezet, maar mist de finesse of is er twijfel over de spelling? Ik kijk graag met je mee. Kromme zinnen worden recht getrokken, de dt fouten worden eruit gepikt en er wordt net zolang met de woorden geschoven tot ze hun juiste plek hebben gevonden. Wie zelf een aardig woordje kan schrijven heeft genoeg aan een rondje corrigeren. Wie ook de inhoud wat wilt bijschaven kiest voor het herschrijven van de tekst.

SEO-teksten
Ik schrijf niet voor Google. Middels een zoekwoordenonderzoek analyseer ik het zoekgedrag van jouw doelgroep en optimaliseer op natuurlijke wijze de teksten op basis van deze uitkomst. Dat is wat werkt. Google valt immers niet onder jouw doelgroep, de bezoeker wel. Daarom richt ik mijn pijlen op de bezoeker en zorg er tegelijkertijd voor dat de website wordt gevonden op basis van hun zoekgedrag. Zo slaan we twee vliegen in één klap.

Blogger
Met bloggen creëer je niet alleen een podium om je eigen passie en ideeën te delen, maar het is ook een stukje personal branding, gevonden worden, vertrouwen winnen en als specialist gezien worden binnen het eigen vakgebied. Bloggen kost wel tijd en wie in deze tijd boven het maaiveld van honderden blogs wilt uitsteken zal het net even anders moeten doen dan de rest. Ik houd wel van een beetje out-of-the-box denken en voorzie als freelance blogger dan ook graag regelmatig in verse blogcontent.

Reisfotografie
Tijdens mijn reizen fotografeer ik er op los met mijn Sony A6000 systeemcamera en allrounder 16-70mm lens. Veel foto's zijn te vinden op mijn reisblog Wander Rebel, maar op mijn laptop bevindt zich een nog veel groter archief. Deze foto's zijn te koop, neem dan ook even contact op als je iets hebt gezien of op zoek bent naar een specifiek beeld.

Meer nodig?
Online gaat alles hand in hand en daarom werk ik samen met verschillende professionals uit andere vakgebieden. Heb je ontwerpen nodig voor verschillende social media uitingen? Wil je een nieuw logo? Of een website realiseren? Neem dan ook even contact op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.